Teamindeling Jeugd (nog even geduld ..)

4 juni 2021 20:00

Beste jeugdleden en ouders,

Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van de stand van zaken betreffende de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2021-2022.

De indeling voor het aankomende seizoen is zoals elk jaar een behoorlijke puzzel.

Dit jaar is de puzzel echter nog lastiger omdat wij met name bij de JO19, JO17 en JO15 een dusdanig aantal spelers hebben, dat we eigenlijk teveel spelers hebben voor 3 teams, maar helaas te weinig voor 4 teams. Omdat er voor deze leeftijdsgroepen nog ontwikkelingen gaande zijn, hebben wij toch de goede hoop dat we 4 teams kunnen maken. Om die reden heeft het Jeugdbestuur besloten om de bekendmaking van de teamindeling nog even uit te stellen.

Ons streven is om dit uiterlijk eind juni 2021 op de sites van beide verenigingen te kunnen plaatsen. Mocht dit eerder kunnen, dan zullen wij dit uiteraard niet nalaten.

Wij hopen op jullie begrip.

Jeugdbestuur JCHW