Sven Pazie Hoofd Jeugdopleidingen voor JCHW

27 september 2021 16:15


De besturen van VV Hoonhorst en VV Wijthmen zijn blij dat Sven Pazie onze
Hoofd Jeugdopleidingen voor JCHW wordt. De aanstelling van een Hoofd Jeugdopleidingen is na overleg met de jeugdcommissie van JCHW gedaan. Sven heeft als belangrijke taak om de gehele jeugdopleiding op voetbalgebied te verbeteren. Te denken valt hierbij aan opbouw van trainingen, ondersteuning en begeleiden van trainers en jeugdleiders en neerzetten en uitvoeren van het technisch jeugdplan. De functie van Hoofd Jeugdopleiding is voor de langere termijn.

Wie is Sven Pazie

“Ik ben Sven Pazie, 21 jaar en woon in Hoonhorst. Ik  zit in mijn 4e jaar van CALO op Windesheim. Ik doe daar de studie Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie.
Vanaf dit seizoen mag ik een (nieuwe) functie binnen de jeugdcombinatie Hoonhorst en Wijthmen vervullen als Hoofd Jeugdopleidingen / Technisch Coördinator voor de jeugd.
Zelf voetbal ik bij Rohda Raalte vanaf mijn 16en ben daar nu selectiespeler van Rohda 1 (1e klasse zondag Oost). Hiervoor heb ik altijd bij VV Hoonhorst gespeeld. Ondanks dat ik nu bij een andere vereniging voetbal,  ben ik altijd betrokken gebleven bij de jeugd van Hoonhorst en Wijthmen.  Ik heb zin om deze uitdaging aan te gaan met jullie samen!”

 

Waarom een Hoofd Jeugdopleidingen

Marcel Poppe en Mike Niens hebben het taakveld “voetbalzaken” binnen de besturen van VV Wijthmen en VV Hoonhorst.  Ze leggen uit:
“De Hoofd Jeugdopleidingen (ook wel Technisch Coördinator voor de jeugd genoemd) gaat zich in samenspraak met de bestuursleden voetbalzaken van beide verenigingen inzetten om technisch beleid te maken en op een praktische wijze uit te rollen binnen de jeugdafdeling. Het doel daarbij is voetbalontwikkeling met plezier, passend bij de cultuur van de kleine dorpsclubs in Wijthmen en Hoonhorst te brengen.
Er zijn goede beleidstukken voor de jeugd in Hoonhorst en Wijthmen voorhanden. Sven gaat zich inzetten om deze informatie te vertalen naar praktische informatie voor jeugdtrainers en leiders.  Het (door)ontwikkelen van het jeugdvoetbalbeleid, uitvoeren van dit beleid en begeleiden van het jeugdkader zijn de kerntaken.
Het eerste jaar zal Sven in samenspraak met de bestuursleden voetbalzaken  en de jeugdcommissie veel kijken, spreken/overleggen met trainers en leiders om te inventariseren en uiteindelijk te komen tot praktisch beleid wat uitgevoerd gaat worden. De jeugdcommissieleden zijn en blijven voor jeugdleden en ouders van jeugdleden altijd bereikbaar voor allerlei praktische informatie voor wat betreft de jeugd (voor de contactgegevens zie www.vvhoonhorst.nl of www.vvwijthmen.nl ). Het emailadres van Sven wordt hoofdjeugdopleidingen@jchw.nl

 

Mochten er vragen zijn over de nieuwe functie, neem dan contact op met Sven of met één van de bestuursleden, Mike (voetbalzaken@vvhoonhorst.nl) of Marcel (wedstrijdzaken@vvwijthmen.nl)

Namens de besturen van VV Wijthmen en VV Hoonhorst wensen we Sven veel succes met de functie.

 

Robert Hulsmann - voorzitter VV Wijthmen

Luc Diepman - voorzitter VV  Hoonhorst

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!