Hoonhorst mist aansluiting met middenmoot

7 november 2021 20:30


Op zondag moest Hoonhorst aantreden in Vroomshoop tegen de plaatselijke Sportlust. Voor beide ploegen stond er veel op het spel door de gelijke stand op de ranglijst met 6 punten. De winnende ploeg zou beloond worden met een mooie middenmootpositie, terwijl de verliezer vooralsnog naar onderen moet blijven kijken. Een gemiste kans voor Hoonhorst, het verloor met 4-0.

In een wedstijd waarin in de eerste fase Hoonhorst voetballend zeker niet de mindere was en een paar goede kansen kreeg op de 0-1 liet Sportlust zien dat het over een pijlsnelle voorhoede beschikt met veel scorend vermogen. De eerste waarschuwing van Sportlust kwam na 10 minuten met een diepe bal over links die nog net van de doellijn gehaald worden door een Hoonhorst-verdediger. Na twintig minuten was het wel raak. Een onderschepte aanval van Hoonhorst werd snel diep gespeeld, waarbij de buitenspelval niet gebruikt werd, betekende 0-1. De marge werd kort voor rust verdubbeld tot 2-0 door onnodig balverlies. Met 2-0 achterstand rusten smaakt de thee ongetwijfeld minder dan wanneer je voor staat. Dat bleek na rust. Hoonhorst creëerde in de gehele tweede helft slechts één kans, maar pas toen de wedstrijd al lang en breed gespeeld was. De achterhoede was bij Hoonhorst onzorgvuldig in de opbouw, de slag op het middenveld werd verloren, voetballend kwamen er voorin geen kansen en de wissels brachten geen verbetering in het team. Hoonhorst speelde een kansloze tweede helft en hielp Sportlust door fouten om uit te lopen naar 4-0. Een gemiste kans op de Boshoek in Vroomshoop voor het team van Patrick Wijsman. Volgende week kan er energie opgedaan worden met een vrij weekend  om daarna twee weekenden achter elkaar thuis te spelen tegen laagvliegers DAVO en Nieuw Heeten. Hier zullen de mannen veel scherper en nauwkeuriger voor de dag moeten komen om het broodnodige resultaat te halen.
Opstelling: Mike Damman, Sander van der Berg, Dion Diepman, Roy Diepman, Tom Dijkslag (70. Silvan Smook), Maikel Meijer, Wouter van der Kamp (75. Jules Diepman), Jacco Broeks, Joey Kroes, Sten Kleinherenbrink (70. Joep Toonen), Tijmen Bovenmars

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!