B-categorie voetbalt wel, Hoonhorst 1 winterstop

29 november 2021 21:15

De KNVB heeft na de persconferentie met nieuwe coronamaatregelen na beraad besloten dat voor:
• A-categorie (eerste elftal mannen)
geen competitieprogramma meer is. Er zijn afgelopen weekend (11/12 december) op vrijwillige basis nog inhaalwedstrijden gepland, maar dit is voor Hoonhorst 1 niet van toepassing (die zijn “bij”).
• B-categorie (alle andere teams)
spelen hun reguliere competitieprogramma voor jeugd en seniorenteams. Door coronagevallen kan het zijn dat er wedstrijden uitvallen. Dit wordt bijgehouden op de voetbal.nl-app en bij wedstrijdinformatie/afgelastingen op deze website.

Na het kamerdebat van vorige week woensdag heeft de KNVB per categorie (A/B) en senioren/junioren/pupillen besloten dat er door geen of zeer beperkte trainingsmogelijkeden voor de B-categorie (recreatie) in het weekend van 11/12 december en 18/19 december wel competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden en voor de A-categorie (prestatie) niet..