Huidig vrijwilligersbeleid VV Hoonhorst

1 mei 2022 22:15


Wij zijn als bestuur trots op de grote bereidheid van leden en ouders om zich voor de vereniging in te zetten. Van alle spelende leden van VV Hoonhorst wordt verwacht dat ze op enige wijze taken binnen de vereniging vervullen.

Denk vrijwillige taken bijvoorbeeld aan trainer, leider, commissielid, bestuurslid, scheidsrechter. Alle leden ≥ 16 jaar draaien mee in het rooster voor kantinediensten. Voor alle leden <16 jaar draait een ouder mee in het rooster. Als een lid, of een ouder van een jeugdlid, op een andere wijze taken vervult binnen de vereniging wordt deze vrijgesteld voor kantinediensten voor zichzelf en eventueel het jongste kind. Wassen van de tenues  en rijden naar uitwedstrijden voor een team wordt als reguliere teamactiviteit gezien.

In het online programma van Inzetrooster staan allen kantinediensten. Via dit programma is het mogelijk zelf in te schrijven op een tijdstip dat je het best schikt. In het programma is (vanaf seizoen 2022-2023) een indicatiebalk te zien waar aan te zien is hoeveel kantinediensten zijn ingepland.Alle kantinediensten moeten worden ingevuld,  als dit niet het geval is deelt de coördinator de kantinedienst in, beginnend bij leden met de minste opgaves. Aan het begin van ieder seizoen wordt Inzetrooster met het ledenbestand gesynchroniseerd.
Kantinedienst 1: >18 jaar en heeft al vaker kantinedienst gedaan kan hierop inschrijven. Degene die deze dienst heeft is verantwoordelijk voor het ophalen en wegbrengen van de sleuteltas van de Potstal, het openen en afsluiten van de Potstal.
Kantinedienst 2: kan iedereen op inschrijven
Kantinedienst 3: kan iedereen op inschrijven wordt ingeroosterd als Hoonhorst 1 thuis speelt.

Voor vragen over het beleid en eventuele suggesties kun je ten aller tijde contact opnemen met één van de bestuursleden.

Geen vereniging zonder vrijwilligers! Jullie zijn onmisbaar!

Bestuur VV Hoonhorst

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!