Hoonhorst richt zich op de nacompetitie

6 juni 2022 21:00


De uitwedstrijd tegen de "net niet" kampioen sv Enter was er één voor de statistieken. De goede ploeg uit Enter liep recentelijk het kampioenschap mis en moet zich evenals Hoonhorst richten op de nacompetitie. Om promotie welteverstaan, waar Hoonhorst zich kan voorbereiden op nacompetitie om handhaving. De cijfers waren duidelijk: na 90 minuten stond het maar liefst 8-1 voor de thuisploeg.

Dat sv Enter een goede ploeg heeft, was al bekend. In de heenwedstrijd voetbalde sv Enter imponerend en stond na een klein kwartier al met 0-3 voor. Meest in het oog springende speler is Twenst topscorer op de amateurvelden Tim van Otten. Hij had voor het duel met Hoonhorst al 45(!) keer het net getroffen in de competitie. En mocht daar vandaag nog eens 5 doelpunten aan toevoegen. Een klasse apart dus.

Hoonhorst richt zich op de nacompetitie. Blessures en twijfelgevallen speelden niet, waardoor Hoonhorst niet in haar sterkste opstelling startte. Al snel 1-0 en het duurde tot ruim een half uur spelen voordat Enter de 2-0 liet aantekenen. Toen ging het snel, met rust was het al 4-0. 

Kort na rust leek een prachtig doelpunt van grote afstand van Wouter van der Kamp nog even het tij te keren, maar binnen een minuur lag de vijfde van de middag achter doelman Mike Damman. 
Proberen de schade beperken leek de opzet van het Hoonhorster spel, maar in de laatste 10 minuten liep sv Enter uit naar 8-1. 

Hoonhorst moet zich richten op de nacompetitie. Hier zal het af moeten rekenen met de winnaar van DAVO of Go Ahead, beide uit Deventer. Zij vechten volgende week uit wie de tegenstander wordt van Hoonhorst op zondag 19 juni. Locatie voor deze wedstrijd is op dit moment nog niet bekend.
Komende weken kan het team van Patrick Wijsman zich voorbereiden om dan optimaal aan de start te verschijnen. 

Opstelling: Mike Damman, Borit Zwerink, Roy Diepman, Wouter van der Kamp (80. Maikel Meijer), Ivor Smook, Sten Klein Herenbrink, Youri van Mourik, Dion Diepman, Joep Toonen, Tim van 't Oever, (70. Tom Dijkslag) Jostino Kroes

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!