Bouwtektuur Nieuwjaarstoernooi! - VV Hoonhorst

Bouwtektuur Nieuwjaarstoernooi!

23 december 2022 11:45

De traditionele snertloop heeft plaats gemaakt voor een nieuw concept: een mixtoernooi voor iedereen. Zowel leden als niet leden zijn hierbij welkom! Kom op 8 januari jou medeleden, buren, familie of vrienden inmaken op het toernooi!

Dit jaar is er plaats gemaakt voor een mixtoernooi voor jong en oud, om het nieuwe jaar in te luiden.

Na deze sportieve activiteit volgen de nieuwjaarswensen onder het genot van een borrel en een winterbarbeque.

Inschrijven kan ter plekke vanaf 13.30 uur, om 14 uur zal gestart worden met het toernooi. Er zijn geen inschrijfkosten voor deze activiteit. Kinderen die deelnemen krijgen een lot voor de verloting.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en hopen we iedereen in sportieve kleding te treffen op 8 januari!

De Nevenactiviteitencommissie,

Jan, Wilma, Sten, Maikel, Joey en Lisan