Sponsornieuws - VV Hoonhorst

Sponsornieuws

17 augustus 2023 15:45


Op dit moment ligt alles grotendeels nog in vakantiemodus maar achter de schermen wordt volop gewerkt aan nieuwe kledingsponsors en reclameborden.
Ook dit seizoen hebben we weer te maken met wat opzeggingen van sponsorcontracten. Dat is natuurlijk jammer maar dat hoort er nou ook éénmaal bij…
We willen deze sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage afgelopen jaren.
Dat betekent dat we weer met een koffertje vol goede moed op pad gingen…
Natuurlijk leverde dat ook weer nieuwe sponsoren op.

Ik zal er een aantal benoemen die dit seizoen VV Hoonhorst komen versterken:
Raymond de Haan Catering, Lemelerveld
Annelie Huidverbetering, Dalfsen
Het Witte peerd, Nieuwleusen
Proeflokaal Zuid, Nieuwleusen
OVI Ledverlichting, Enschede
EBS Graphics, Ommen (extra bord)
Snackbar ’t Bakhuus, Dalfsen
Kartcentrum Zwolle, Wijthmen
Spik&Span schoonmaakdiensten, Zwolle

We heten alle nieuwe sponsoren hartelijk welkom bij Voetbalvereniging Hoonhorst.
Verder zullen enkele sponsoren het bestaande reclamebord vervangen door een nieuwe look. We kijken graag uit naar het nieuwe voetbalseizoen en hopen begin september alles op te kunnen leveren.

hoonh.pngNieuwe trainingspakken voor Hoonhorst 1
Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Fakkert Diervoeders B.V de nieuwe trainingspakkensponsor voor het 1e elftal van VV Hoonhorst.
Het bedrijf Fakkert Diervoeders B.V , onder leiding van Robert Fakkert , is al jaren een vertrouwde bordsponsor langs het hoofdveld in Hoonhorst maar heeft zich beschikbaar gesteld om de nieuwe trainingspakken te sponsoren voor de komende 5 jaar. Aldus Wim van Lenthe namens VV Hoonhorst. Wel een bijzonder moment want voorheen was dit het domein van Jean en Karin Huitink van Kappers! De nieuwe trainingspakken zullen bij de start van het nieuwe seizoen worden uitgereikt door Robert Fakkert, die overigens zelf ook de nodige ballen heeft laten rollen bij VV Hoonhorst. Voetbalvereniging Hoonhorst bedankt Fakkert Diervoeders B.V voor deze mooie samenwerking.

hoonh.pngNieuwe trainingspakken en tassen voor Hoonhorst 2
Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Brouwer Transport Dalfsen de nieuwe trainingspakken en tassensponsor voor Hoonhorst 2 zondag en het nieuwe Hoonhorst 2 zaterdag. Brouwer Transport is voor VV Hoonhorst al een vertrouwde sponsor. In het verleden heeft men al eerder tassen en kleding beschikbaar gesteld.
We hebben daarom 2 nieuwe contracten af kunnen sluiten voor 5 jaar. De nieuwe traingingspakken komen in het bezit van de nieuwe Hoonhorst 2 zaterdag en de tassen voor Hoonhorst 2 zondag. De kleding en tassen zullen volgende maand door Walter Brouwer worden uitgereikt. We willen Brouwer Transport hartelijk bedanken voor deze mooie samenwerking…

vchw.png Nieuwe kleding en sponsoren voor VCHW
Met ingang van het nieuwe seizoen zullen alle jeugd en Vrouwen teams spelen in een nieuw wedstrijdtenue met gloednieuwe en vertrouwde sponsor(s) Daarnaast krijgen alle spelers ook nog een mooi trainingspak aangereikt.
De sponsorcommissie VCHW (Voetbalcombinatie Hoonhorst en Wijthmen) is afgelopen periode druk in de weer geweest om de kledingcontracten te vervangen  die dateert uit 2017 maar door de Coronaperiode wat langer heeft doorgelopen en   nu toch echt aan vervanging was. Met bestaande en nieuwe sponsors zijn afgelopen periode gesprekken geweest voor monster mooie contracten. De commissie, bestaande uit Rens van Gurp, Chiel Bos (VV Wijthmen) en Wim van Lenthe (VV Hoonhorst) kunnen dan ook tevreden zijn met wat we aan overeenkomsten hebben binnengehaald.

De wedstrijdtenues in de kleuren paars/wit prijken de komende jaren op de voorzijde: Bergman installatiewerken B.V uit Dalfsen maar op de achterzijde 2 nieuwe sponsors te weten: Kartcentrum Zwolle/Karba  en Mulder Eykelkamp B.V, beide bedrijven zitten in het buitengebied van Wijthmen. Op de trainingspakken jeugd en vrouwen zal de komende 5 jaar de naam STRAXS in zicht zijn. Deze bestaande sponsor van VV Hoonhorst slaat nu ook de weg in bij de Voetbalcombinatie Hoonhorst en Wijthmen.
Daarnaast is STRAXS ook al sponsor van de tassen van Vrouwen 1 en 3 en vanaf het komende seizoen ook Vrouwen 2.

Natuurlijk krijgen de vrouwen teams bestaande uit VR1, VR 2 en V3 ook nieuwe wedstrijdtenues. Hier heeft Touringcarbedrijf South West Tours zich voor komende jaren beschikbaar gesteld. De nieuwe kleding zal de komende weken uitgereikt worden en daarnaast zullen de sponsoren ook nog in het zonnetje gezet worden. Wij willen namens de sponsorcommissie VCHW alle sponsoren bedanken voor deze mega mooie contracten voor onze mooie samenwerkende voetbalverenigingen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen…

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!