Vrouwen 1 blijft haken op een gelijkspel - VV Hoonhorst

Vrouwen 1 blijft haken op een gelijkspel

9 oktober 2023 13:00


Zaterdag speelde vrouwen 1 haar tweede competitiewedstrijd. Het gehavende team bleef hangen op een 2-2 gelijkstand.

Al meerdere seizoenen heeft het team te maken met veel en langdurige blessures en moeten zij om versterking vragen bij dames 2 (7 tegen 7) en MO17. Ook deze wedstrijd tegen het vrouwen 1 van Hattem (HMC) was geen uitzondering. De jonge speelsters van M017, Maren Diepman en Caya van der Vechte, kwamen de nodige versterking brengen. 

HMC begon de wedstrijd fel en scherp en VCHW leek een beetje achter de feiten aan te lopen. Ondanks dat kwamen er een paar kleine kansjes, maar ook HMC kwam dichtbij. VCHW leek de eerste helft gespaard te blijven, maar net voor het rustsignaal viel er toch een in voor HMC. 
Na de rust leek VCHW een beetje op te krabbelen. Het was feller en wist elkaar beter te vinden. Het duurde dan ook niet lang voordat de aansluiting werd gevonden door de Man of the match, Maren Diepman. De goal gaf de speelsters van VCHW energie waardoor er een poosje goed werd gevoetbald. Dit leidde tot een mooie goal van topscorer Femke Pazie waarmee VCHW op voorsprong kwam. Met deze goal verdween helaas ook het goede spel en kort nadat de thuisploeg op voorsprong kwam, was daar HMC met de gelijkmaker. De slotfase was een strijd zonder goals en de wedstrijd werd beslist zonder winnaar. 

De dames kregen in de rust een kleed overhandigd dat is aangeboden door het Sproeifeest ter ere van het 75-jarige bestaan van VoetbalVereniging Hoonhorst, afgelopen voorjaar. Een welkom cadeau om de geblesseerde bank warm te houden.
8ed2a251-5f8f-4687-a501-9beb91c85b4c.jpg

8b8e34c8-bf3c-4da5-a9f4-d2c40838025f.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!