BOUWTEKTUUR NIEUWJAARSTOERNOOI!

21 december 2023 15:45

Na het succes van vorige jaar wordt ook dit jaar weer een nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Het nieuwsjaartoernooi is een mixtoernooi voor iedereen. Zowel leden als niet leden zijn hierbij welkom! Kom op 7 januari jou medeleden, buren, familie of vrienden inmaken op het toernooi!

Na deze sportieve activiteit volgen de nieuwjaarswensen onder het genot van een borrel en een hapje.

Inschrijven kan ter plekke vanaf 13.30 uur, om 14 uur zal gestart worden met het toernooi. Er zijn geen inschrijfkosten voor deze activiteit.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en hopen we iedereen in sportieve kleding te treffen op 7 januari!

De Nevenactiviteitencommissie

download.jpg