update coronamaatregelen 15 april

14 april 19:45  Gisteravond (14 april) heeft het kabinet de verlenging van de meeste coronamaatregelen bekendgemaakt. Dit heeft grote gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en met name de KNVB Regiocup, waarbij een aantal data en factoren op dit moment nog niet zeker zijn. De komende weken wordt definitief de knoop doorgehakt over de haalbaarheid van de KNVB Regiocup voor de verschillende voetbalvormen. meer »

Clinic van Voetbalschool Skills Zwolle aan pupillen JCHW

18 maart 14:15  Op woensdag 17 maart 2021 gaf Voetbalschool Skills Zwolle een clinic aan de jongste jeugdspelers van JCHW. Van 17:30 tot 18:30 waren het de mini’s, Onder 8 en Onder 9 die zich vermaakten aan de oefeningen van de enthousiaste trainers. Van 18:45 tot 19:45 konden de Onder 10, Onder 11 en Onder 12 zich uitleven. Uiteindelijk hebben zo’n 60 jeugdspelers hier aan deelgenomen. meer »

In memoriam Cilia Eijkelkamp

3 maart 21:45  Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Cilia Eijkelkamp is overleden. Cilia is de vrouw van ons erelid Anton Eijkelkamp. meer »

Corona-update 24-2

24 februari 13:15  Nadat de KNVB had besloten dat alle competities in de B-categorie (al onze vrouwen- en jeugdteams) niet uitgespeeld worden is na de persconferentie van afgelopen dinsdag besloten dat ook de competities in de senioren A-categorie niet uitgespeeld worden. De indeling voor het seizoen 2021/2022 zal gebaseerd worden op de indeling voor het huidige seizoen. meer »

In memoriam Erik Rienties

21 februari 20:15  Op 17 februari is ons oud-lid Erik Rienties overleden. Erik is de vader van onze voetballende leden Jarno en Lilian en van ons oud-lid Yaniek. Erik is slechts 49 jaar geworden.meer »

Mogelijke scenario's uitspelen competities

14 januari 21:00  Ook nadat het kabinet dinsdagavond heeft aangekondigd dat de huidige lockdown in ieder geval wordt verlengd tot en met 9 februari, blijven de overgebleven twee scenario’s rondom een herstart van de seniorencompetities in het amateurvoetbal allebei nog op tafel liggen. Uiterlijk wordt in de week van 9 februari een besluit genomen over het mogelijk uitspelen van de competities. meer »