Home - VV Hoonhorst

Home

Zaterdag-2 primeur voor VV Hoonhorst bij teamindeling.

26 mei 13:15  De concept-teamindeling voor de seniorenteams van VV Hoonhorst en VCHW-vrouwen teams voor het komende seizoen is bekend. In goed overleg met de jeugdcommissie van VCHW heeft de puzzel er toe geleid dat er oudere jeugd (O19 leeftijd) versneld doorstroomt naar de senioren van VV Hoonhorst. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Mike Niens via voetbalzaken@vvhoonhorst.nl En natuurlijk zijn nieuwe aanmeldingen altijd welkom! De indeling is te vinden onder het kopje Teams > Teamindelingen seizoen 23/24

Teamindeling jeugd seizoen 2023-2024

21 mei 18:00  Hallo spelers, speelsters en ouders van VCHW, De indeling van de jeugdteams van VCHW is bekend. Het was, zoals altijd, weer een flinke puzzel. Mochten jullie vragen hebben over de indeling, dan verzoeken wij jullie deze, bij voorkeur per email, te stellen aan jeugdzaken@vchw.nl. Wij hopen echter dat iedereen zich kan vinden en schikken naar deze indeling. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie toe en zien/spreken elkaar vast weer in het nieuwe seizoen ! De indeling is te vinden onder het kopje Teams > Teamindelingen 23/24 Met vriendelijke groet, Jeugdcommissie VCHW Marjan, Marin, Sven, Robert, Jari en Lisanmeer »

Girl Cup Maastricht MO15

Gisteren, 29 mei 20:15  Dit pinksterweekend heeft MO-15 meegedaan aan een internationaal toernooi van Euro-Sportring in Maastricht.meer »


Terugblik 75 jarig bestaan VV Hoonhorst!

26 mei 12:45  Wat kunnen we als vereniging terugkijken op een geweldig jubileumweekend! Woorden schieten tekort hoe goed het georganiseerd is door de jubileumcommissie en alle vrijwilligers, waardoor het met recht een weekend geworden is van, voor en door VV Hoonhorst! Hieronder vanuit de jubileumcommissie een terugblik. Binnenkort zal de jubileumpagina op de website ook bijgewerkt worden. Ook dit is een aanrader. Iedereen die zijn/haar bijdrage geleverd heeft, als vrijwilliger, het leveren van diensten/materialen of als bezoeker: Hartelijk dank! Bestuur VV Hoonhorst meer »


Hoonhorst geeft goed partij tegen kampioen Heeten.

24 mei 20:45  De laatste wedstrijd van de competitie. Een wedstrijd die voor kampioen Heeten en voor Hoonhorst niet meer beslissend zijn. Hoonhorst is 10e op de ranglijst en dat blijft het, ongeacht het resultaat. Hoonhorst bood goed partij, maar verloor desondanks met 3-1. meer »


VV Hoonhorst neemt afscheid van trainer Patrick Wijsman

21 mei 18:00  VV Hoonhorst heeft besloten per direct afscheid te nemen van hoofdtrainer Patrick Wijsman. De club bedankt Patrick voor zijn inzet in de drie jaren dat hij bij VV Hoonhorst hoofdtrainer geweest is. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!