indeling jeugd JCHW bekend !

13 juli 20:00  Hallo spelers, speelsters en ouders van JCHW, Hierbij presenteren wij dan de indeling van de jeugdteams van JCHW. Het was zoals altijd een flink gepuzzel, met name omdat verschillende teams te maken hadden met een erg krappe bezetting. Als jullie vragen hebben over deze indeling, dan verzoeken wij jullie je vragen bij voorkeur per mail te stellen aan jeugdzaken@jchw.nl. Wij hopen echter dat iedereen zich kan vinden en schikken naar deze indeling. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie toe en we zien en spreken elkaar weer in het nieuwe seizoen ! Met vriendelijke groet, Jeugdcommissie JCHW meer »

Gezocht: trainer/coach JO-19

7 juni 22:00  Voetbalverengingen Hoonhorst en Wijthmen zijn twee gezellige kleine dorpsclubs, die al sinds de eeuwwisseling samenwerken. Het begon met een samenwerking van de juniorenteams. Later is de samenwerking uitgebreid tot alle jeugdteams. Vanaf 2017 is de samenwerking uitgemond tot de Jeugd Combinatie Hoonhorst & Wijthmen: JCHW. De teams spelen afwisselend het ene jaar in Hoonhorst en het andere jaar in Wijthmen.meer »

Hoonhorst 1 neemt afscheid van Mike en Chris

11 juli 15:30  21 jaar na zijn debuut op 15-jarige leeftijd in Hoonhorst 1 is gisteren afscheid genomen van Mike Niens als eerste elftalspeler. Kort voor de seizoensafsluiting van het eerste elftal gaf ook Chris Hurink aan te stoppen. Gisteren werden beide spelers in het zonnetje gezet. meer »

Competitie indeling 1e elftal seizoen 2021/2022

9 juli 10:45  Komend seizoen zal VV Hoonhorst in de zondagse vierde klasse G aantreden tegen Broekland, DAVO, Enter, Ulu Spor, Haarle, Heeten, Holten, Raalte, SDOL, Nieuw Heeten, SV Zwolle, Sportlust Vroomshoop en Lettele. Het speelschema zal de KNVB in een later stadium bekendmaken

Regenboogvlag wappert bij VV Hoonhorst

27 juni 13:00  We willen staan voor een samenleving waarbij iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Dat geldt voor iedereen en dus ook onze LHBTIQ+-inwoners. Daarom hijsen we bij VV Hoonhorst vandaag tijdens de EK wedstrijd Nederland-Tjechië in Hongarije de regenboogvlag. Samen met onze samenleving pal staan voor gelijke kansen en rechten.

Nieuw rommeltoernooi meer dan geslaagd

24 juni 21:15  Afgelopen zondagmiddag werd op het pupillenveld een (spontaan georganiseerd) rommeltoernooi gespeeld. Binnen enkele dagen kreeg organisator Sven Pazie 8 teams op de been, waarbij er zelfs nog 2 teams de wacht aangezegd moesten worden. De gezelligheid rond de wedstrijden verplaatste zich na het toernooitje naar het terras van De Potstal, waar het als vanouds gezellig was. Misschien is een nieuwe traditie geboren, de laatste zondag vóór het Sproeifeest? In ieder geval top georganiseerd Sven!