VV Hoonhorst zoekt hoofdtrainer

13 januari 14:30  Voetbalvereniging Hoonhorst (zo 5e klasse F-Oost) zoekt m.i.v. seizoen 2024/2025 een gemotiveerde trainer/coach voor het 1e elftal. Een trainer/coach die: - Ambitie heeft en die ons eerste elftal naar een hoger niveau kan brengen - Gedreven is en beschikt over tactisch en technisch inzicht - Communicatief en sociaal sterk, een teambuilder - Gestructureerd werkt en zorgt dat het beleidsplan doorleeft in de club - Een positieve werkhouding heeft - In het bezit is van de vereiste diploma’s vanuit de KNVB-academie - Bijdraagt aan het verbeteren van de club op voetbaltechnisch gebied meer »

Derby vrijdag

Gisteren, 1 maart 15:45  Kom kijk naar de wedstrijd Hoonhorst 2 tegen Wijthmen 2. Met aansluitend zanger Marco ten Kate! meer »

Hoonhorst behoudt aansluiting

19 februari 9:45  TKA 1 - VV Hoonhorst was een echte 6 puntenwedstrijd. Vanwege wintersportvakanties en blessures miste Hoonhorst 6 spelers waaronder keeper Mike Damman. Jur Fakkert toonde zich echter een prima vervanger. Na een 0-1 ruststand wist TKA langszij te komen maar Hoonhorst trok in een zware wedstrijd in Apeldoorn aan het langste eind met een 1-3 overwinning. Door deze overwinning blijft Hoonhorst in het kielzog van koploper Terwolde en doet nummer 4 van de ranglijst een stapje terug.meer »

Puntenverlies tegen Go Ahead

4 februari 21:15  Go Ahead Deventer-uit stond op het programma. Een ploeg tegen wie Hoonhorst het in de eerste wedstrijd van het seizoen lastig had. Het was nu niet anders. Ternauwernood werd tegen de middenmoter van een 3-1 achterstand teruggekomen tot 3-3, waar Hoonhorst achteraf misschien wel blij mag zijn met een punt. Door het gelijke spel loopt de achterstand op koploper Terwolde op naar drie punten. meer »

Drie punten voor Hoonhorst na de winterstop

29 januari 10:15  Hoonhorst trad thuis aan tegen Emst. Voor Hoonhorst was het de eerste wedstrijd sinds 10 december, waarbij het de vraag was of het ontbreken wedstrijdritme voldoende was om middenmoter Emst te verslaan. Het was een lastige wedstrijd, maar Hoonhorst trok in het laatste kwartier de wedstrijd in scoreverloop naar zich toe en won met 4-1.meer »

VR30+ toernooi Cold Cup

16 januari 14:15  Op 12 januari speelden de dames van VR3/VR2 met een combinatie team mee aan het VR30+ toernooi van Cold Cup welke georganiseerd werd door ESC Elburg.meer »