Handhaving in de 4e klasse is een feit!

20 juni 23:30  Hoonhorst werd 11e in de zondag 4e klasse G district Oost. Deze positie zou in de meeste competities rechtstreekste handhaving betekenen. Maar in de 4e klasse zondag betekende het voor Hoonhorst één nacompetitieronde voor handhaving. Daar waar nummer 12 twee ronden moet spelen. Davo, de tegenstander in de nacompetitieronde, had vorige week al afgerekend met periodekampioen uit de 5e klasse Go Ahead Deventer (1-0) en was als competitiegenoot de tegenstander voor handhaving in de 4e klasse. Het werd een ware thriller op het prachtige sportcomplex van het gastvrije Lettele, waarbij de wedstrijd alles bood wat bij een finale hoort, alles behalve veel doelpunten. Opstootjes, kansen over en weer, een rode kaart, uitval door blessures, slecht voetbal met verlenging en een penaltyreeks en de lat die aan beide kanten in de weg stond. Na 120 minuten voetbal was Hoonhorst het koelbloedigst met de strafschoppenserie en handhaaft zich in de 4e klasse.meer »

Terugblik afscheidswedstrijd erelid Jan van der Kamp

12 juni 21:45  Vrijdag 10 juni was de laatste wedstrijd van Jan vd Kamp in het Hoonhorst shirt. Jan begon zijn carrière in 1970 en heeft zich daarna 52 jaar lang als speler, trainer en vrijwilliger verdienstelijk gemaakt voor de club. In 2016 is hij hiervoor benoemd als erelid en vanwege zijn staat van dienst hebben de veteranen deze afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd. De tegenstander was een mix van oud spelers, oud trainers en zijn kinderen. meer »

teamindeling JCHW seizoen 2022-2023