Home

Handhaving in de 4e klasse is een feit!

20 juni 23:30  Hoonhorst werd 11e in de zondag 4e klasse G district Oost. Deze positie zou in de meeste competities rechtstreekste handhaving betekenen. Maar in de 4e klasse zondag betekende het voor Hoonhorst één nacompetitieronde voor handhaving. Daar waar nummer 12 twee ronden moet spelen. Davo, de tegenstander in de nacompetitieronde, had vorige week al afgerekend met periodekampioen uit de 5e klasse Go Ahead Deventer (1-0) en was als competitiegenoot de tegenstander voor handhaving in de 4e klasse. Het werd een ware thriller op het prachtige sportcomplex van het gastvrije Lettele, waarbij de wedstrijd alles bood wat bij een finale hoort, alles behalve veel doelpunten. Opstootjes, kansen over en weer, een rode kaart, uitval door blessures, slecht voetbal met verlenging en een penaltyreeks en de lat die aan beide kanten in de weg stond. Na 120 minuten voetbal was Hoonhorst het koelbloedigst met de strafschoppenserie en handhaaft zich in de 4e klasse.meer »

Terugblik afscheidswedstrijd erelid Jan van der Kamp

12 juni 21:45  Vrijdag 10 juni was de laatste wedstrijd van Jan vd Kamp in het Hoonhorst shirt. Jan begon zijn carrière in 1970 en heeft zich daarna 52 jaar lang als speler, trainer en vrijwilliger verdienstelijk gemaakt voor de club. In 2016 is hij hiervoor benoemd als erelid en vanwege zijn staat van dienst hebben de veteranen deze afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd. De tegenstander was een mix van oud spelers, oud trainers en zijn kinderen. meer »

teamindeling JCHW seizoen 2022-2023

12 juni 18:00  Hallo spelers, speelsters en ouders van JCHW, Hierbij presenteren wij de indeling van de jeugdteams van JCHW. Het was, zoals altijd, weer een flinke puzzel. Mochten jullie vragen hebben over de indeling, dan verzoeken wij jullie deze, bij voorkeur per email, te stellen aan jeugdzaken@jchw.nl. Wij hopen echter dat iedereen zich kan vinden en schikken naar deze indeling. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie toe en zien/spreken elkaar vast weer in het nieuwe seizoen ! Met vriendelijke groet, Jeugdcommissie JCHW Koos - Marin - Ruben - Jorry - Marjan meer »

Hoonhorst - Davo om lijfsbehoud 4e klasse zondag in Lettele

14 juni 14:30  De allesbeslissende wedstrijd om handhaving in de 4e klasse tussen Hoonhorst en Davo (als winnaar van de eerste nacompetitieronde met Go Ahead Deventer) wordt komende zondag gespeeld in Lettele. Aanvang 14 uur. meer »


Matchday!

10 juni 13:30  Vanavond 19.00 uur is het zover. De afscheidswedstrijd van en voor Jan van der Kamp. Welkom op De Potkamp en in De Potstal!meer »


Hoonhorst richt zich op de nacompetitie

6 juni 21:00  De uitwedstrijd tegen de "net niet" kampioen sv Enter was er één voor de statistieken. De goede ploeg uit Enter liep recentelijk het kampioenschap mis en moet zich evenals Hoonhorst richten op de nacompetitie. Om promotie welteverstaan, waar Hoonhorst zich kan voorbereiden op nacompetitie om handhaving. De cijfers waren duidelijk: na 90 minuten stond het maar liefst 8-1 voor de thuisploeg.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!