Home - VV Hoonhorst

VV Hoonhorst op weg naar het 75-jarig Jubileum

24 december 9:15  VV Hoonhorst is op 1 mei 1948 opgericht en dat betekent dat de voetbalvereniging op 1 mei 2023 alweer 75 jaar bestaat.meer »

Toernooi JO10-1 voor partnerclubs van PEC Zwolle

Vandaag, 6 februari 18:30  Op woensdagmiddag 18 januari werd door PEC Zwolle een toernooi georganiseerd voor JO10-1 teams. Dit toernooi vond plaats bij Go Ahead Kampen en FC Meppel. VCHW JO10-1 mocht als enige 2e klasser aantreden in Kampen. De overige teams kwamen allen uit in de hoofdklasse of 1e klasse.meer »

Gehavend Hoonhorst komt tekort tegen Sallandia

Gisteren, 5 februari 21:15  De eerste competiewedstrijd na de winterstop was er voor Hoonhorst één in mineur. Tegen Sallandia werd in Deventer met 5-1 verloren na een 1-0 ruststand. meer »

Nieuwe hoofdtrainer VV Hoonhorst seizoen 2023-2024

28 januari 13:45  Edward Groot Lipman wordt de nieuwe hoofdtrainer van VV Hoonhorst voor het seizoen 2023-2024. De keus, middels de profielschets en na de selectieprocedure, is gevallen op Edward Groot Lipman (55). De “jonge” ambitieuze trainer is jong van geest en heeft een frisse kijk op (aanvallend) voetbal. Daarnaast enorm gedreven om het maximale uit iedere spelersgroep te halen. “Met behulp van een beetje van de KNVB, een beetje van Cruijff en een beetje van mijzelf”, aldus Edward. meer »

Bouwtektuur nieuwjaarstoernooi – geslaagde eerste editie

10 januari 13:30  Afgelopen zondag 8 januari vond het Bouwtektuur nieuwjaarstoernooi plaats. De traditionele snertloop heeft plaatsgemaakt voor een nieuw concept, een mixtoernooi voor iedereen.meer »

Jumbo Kamphuis Crossloop Hoonhorst: een ware cross!

3 januari 13:00  De Jumbo Kamphuis Crossloop op oudejaarsdag was een mooi evenement als jaarafsluiting in Hoonhorst. Vele vrijwilligers waren op de been om alles in goede banen te leiden. Het parcours voor de diverse afstanden over landgoed Den Aalshorst en havezate Den Berg was erg mooi. En de weersomstandigheden na een nacht met 25 mm water werkten mee: het werd een ware cross met moeilijke omstandigheden door blubber en regen.meer »