Hoonhorst pakt eerste driepunter

17 oktober 21:15  In de vierde competitieronde wist Hoonhorst thuis met 2-0 te winnen van Broekland. Een welkome overwinning voor het team van coach Patrick Wijsman die met zijn team van de laatste plaats af is. Tijmen Bovenmars scoorde 2x en maakte daarmee voor Hoonhorst de eerste competitiedoelpunten van het seizoen. meer »

Hoonhorst voorin niet slagvaardig genoeg

10 oktober 17:30  De wedstrijd Hoonhorst-Heeten werd vooraf gegaan met een minuut stilte naar aanleiding van het overlijden van VV Hoonhorst-lid van het eerste uur en oud-bestuurslid Wim Fakkert. Hoonhorst begon prima aan de wedstrijd en kreeg binnen het kwartier twee goede kansen met Sten Klein Herenbrink uit een voorzet van Joey Kroes en Joey Kroes in een 1 op 1 (voorlangs). Toch was het Heeten dat op voorsprong kwam door een goed uitgespeelde aanval over rechts en als snel de marge verdubbelde halverwege de eerste helft. In de tweede helft herpakte Hoonhorst zich en legde prima veldspel op de mat. Alleen de scherpte voorin ontbrak om de aansluitingstreffer te maken, terwijl er meerdere goede mogelijkheden zijn geweest. Dat op het laatst Heeten de 3-0 eindstand op het bord zette, is alleen voor de statistiek. Hoonhorst verdiende meer dan het uiteindelijk kreeg. Volgende week komt Broekland in Hoonhorst op bezoek. Opstelling Hoonhorst: Mike Damman, Tom Dijkslag (70. Silvan Smook), Dion Diepman, Roy Diepman, Jens Eggens (46. Jules Diepman), Maikel Meijer, Wouter van der Kamp, Tijmen Bovenmars, Joep Toonen (60. Thijs Hulsmann), Sten Kleinherenbrink, Joey Kroes

In memoriam Wim Fakkert

9 oktober 20:45  Deze week ontvingen we het bericht dat op 6 oktober ons lid van het eerste uur Wim Fakkert op 88-jarige leeftijd is overleden. Wim was lid vanaf de oprichting van VV Hoonhorst in 1948. meer »

Albert Heijn Dalfsen en Mars infratechniek sponsoren nieuwe kleding Hoonhorst 2

9 oktober 17:00  Zondag 3 oktober werd in de ochtend uit handen van Albert Huisjes de nieuwe kleding van Albert Heijn Dalfsen persoonlijk overgedragen aan het voetbalteam van Hoonhorst 2. De supermarktketen Albert Heijn uit Dalfsen is voor VV Hoonhorst al een trouwe sponsor met maar liefst 3 reclameborden en waar nu ook nog eens een overeenkomst werd getekend voor kledingsponsor. Wij willen Albert Huisjes hiervoor hartelijk bedanken en werd hij daarna zelf nog in de bloemetjes gezet door Wim van Lenthe namens het bestuur van VV Hoonhorst. Ook Mars Infratechniek sponsort trainingspakken Hoonhorst 2 Zondagochtend 3 oktober j.l werd het voetballende team van Hoonhorst 2 verrast met nieuwe trainingspakken van Mars Infratechniek eveneens uit Hoonhorst. Daniel Reusken overhandigde namens Mars Infratechniek de nieuwe trainingspakken aan de spelers van het 2e elftal van VV Hoonhorst. Mars Infratechniek is door de jaren heen al een vertrouwde sponsor bij VV Hoonhorst. Na afloop werd door Wim van Lenthe, namens het bestuur van VV Hoonhorst, Mars infratechniek nog in de bloemetjes gezet. Wij willen Alfons Mars hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie trainingspakken. meer »

Kansloze nederlaag Hoonhorst

3 oktober 18:00  Het hoogtepunt van de wedstrijd Hoonhorst – Enter vond plaats vóórafgaand aan de wedstrijd. Mike Niens werd bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen en 21 jaar na zijn debuut op 15-jarige leeftijd in het zonnetje gezet vanwege zijn afscheid van Hoonhorst 1. Dat de spelers daarvan onder de indruk waren, is meer dan terecht. Maar dat het invloed had op het veldspel was niet de bedoeling. De wedstrijd van vorige week bood veel aanknopingspunten voor een goede seizoensstart op de Potkamp. Maar niets bleek minder waar, binnen 35 seconden was het 0-1 voor SV Enter. Dat het na 11 minuten 0-3 stond was veelzeggend, de wedstrijd was gespeeld. Tegen het superieure Enter had Hoonhorst niets in te brengen. Voor rust werd het nog 0-4 en kort na rust kreeg Hoonhorst pas haar eerste (goede) kans met een kopbal door Joey Kroes. Verder bleef Enter vlot combineren, Hoonhorst was telkens te laat en van goed veldspel was geen sprake. De eindstand werd in de tweede helft naar 0-5 getild en daar was niets op af te dingen. Een eretreffer bleef ook uit toen een bal van Tijmen Bovenmars van de lijn werd gehaald. Een wedstrijd voor Hoonhorst om snel te vergeten. Volgende week staat de uitwedstrijd naar SV Heeten op het programma. Opstelling Hoonhorst: Mike Damman, Jens Eggens (35. Borit Zwerink), Roy Diepman, Dion Diepman, Tom Dijkslag, Maikel Meijer, Wouter van der Kamp, Jacco Broeks (75. Silvan Smook), Tijmen Bovenmars, Sten Kleinherenbrink, Joey Kroes (70. Joep Toonen)

Potstal is overgegaan op volledige pinbetalingen

30 september 14:00  Het stichtingsbestuur van De Potstal heeft besloten om met ingang van dit seizoen volledig over te gaan op pinbetalingen in de kantine. De voordelen van volledige pinbetalingen zijn onder meer: * Eenvoud voor de barvrijwilligers en bezoekers * Veiligheid, omdat er geen contant geld gewerkt hoeft te worden * Gemakkelijker voor de vrijwilligers (geen kassa tellingen, geen kassa opmaak, geen kasverschillen en geen afstort) * Adminstratieve voordelen Er is een extra kassa (met pin) gekomen in de kantine en tevens is er een mobiel pinapparaat. Het bestuur van VV Hoonhorst is zich ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen wennen zal zijn en ziet ook de nadelen. Hierover is meerdere keren uitgebreid over gesproken met het bestuur van Stichting De Potstal. Met de erkenning van de nadelen gaan ervan uit dat we met elkaar snel de voordelen gaan ondervinden van alleen pinnen. Bestuur VV Hoonhorst Nb. Bij het entreehokje kan bij thuiswedstrijden van het eerste elftal wel contant betaald worden. Leden van VV Hoonhorst hebbben overigens gratis toegang.