Met de jeugd mogen ook de senioren weer sporten

10 januari 14:00  Het kabinet heeft vrijdag 14 januari besloten dat ook senioren weer mogen sporten. Dit goede nieuws betekent dat ook seniorenteams trainingen mogen opstarten zonder de 1,5 meter-regel. Onderlinge wedstrijden binnen de club zijn tevens toegestaan. meer »

Hoonhorst verlengt met trainer Wijsman

20 december 21:30  VV Hoonhorst is blij te kunnen melden dat het contract met trainer Patrick Wijsman met een seizoen verlengt is. Daarmee gaat de trainer uit Zwolle in het seizoen 2022/2023 zijn derde seizoen in bij de eerste selectie van VV Hoonhorst. meer »

De beste wensen!

3 januari 16:30  Al jaren is het een traditie bij VV Hoonhorst om elkaar de eerste of tweede zondag in het nieuwjaar te ontmoeten voor een nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine rondom een sportieve activiteit. Hoe anders was het vorig jaar en hoe anders is het dit jaar. meer »

Prettige feestdagen!

24 december 19:30  Met het besef van alle beperkingen door corona wenst het bestuur van VV Hoonhorst u allen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2022 toe!meer »

Jumbo Kamphuis crossloop afgelast

19 december 14:15  Helaas heeft de organisatiecommissie van de Jumbo Kamphuis crossloop na de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen moeten besluiten om de oudejaarsloop op 31 december in Hoonhorst af te gelasten. meer »

JCHW JO10-2 Kampioen!

13 december 19:45  De tweede fase begon voor JO10-2 net als in de eerste fase in de 6e klasse. Na 3 zeer ruime overwinningen besloot de KNVB het team, onder leiding van Henriëtte Hulleman en Darina van Lenthe, naar de 4e klasse te promoveren. Deze wedstrijden waren een stuk spannender en moeilijker! Maar ook deze werden gewonnen door de onverminderde inzet van de jongens en meiden van het team. meer »