Lid worden

U kunt lid worden van onze vereniging door u aan te melden bij de ledenadministratie (Brigitte Kortstee) via  ledenadministratie@vvhoonhorst.nl.

Let op: ook het afmelden moet via de ledenadministratie gebeuren. Een melding bij de leider/trainer of een e-mail naar de penningmeester volstaat dus niet. Afmelding voor het seizoen dient voor 1 oktober te geschieden.

In geval van een aanmelding worden de volgende gegevens gevraagd:

• achternaam;
  • voorletters;
  • roepnaam;
  • geboortedatum;
  • volledige adres;
  • telefoonummer;
  • e-mail adres.

Vanaf een leeftijd van 11 jaar (meestal vanaf een indeling bij de D-jeugd) dient een pasfoto aangereikt te worden.

Lid worden van VV Hoonnhorst kan vanaf 5 jaar. Deze leeftijd leidt normaal gesproken tot een indeling bij de mini's (5-6 jarigen). Echter gezien de beperkte aanwas op jonge leeftijd (veel ouders wachten het zwemdiploma af) kan de vereniging niet elk jaar een mini-team samenstellen.

Voor de twijfelende ouders nog een tip: de kinderen op jonge leeftijd laten voetballen leidt tot een betere conditie en daardoor mogelijk een versneld zwemtraject. Het gaat heel goed samen.

VV Hoonhorst kent al vele jaren een financieel gezond beleid. De contributie is er uiteraard een onderdeel van. Hieronder staan de contributies per categorie per seizoen vermeld.

contributie per jaar (seizoen 2020 - 2021):
Senioren               € 131,00
Junioren                €  72,00
Pupillen                 €  61,00
Steunende leden  €  41,00

De contributie wordt geïncasseerd per automatische incasso. Voor nieuwe leden is automatische incasso verplicht. Als de contributie automatisch wordt geïncasseerd wordt €5,00 korting verleend op de jaarcontributie.

Als de contributie automatisch wordt geïncasseerd wordt de keuze geboden om de contributie in jaarlijks of halfjaarlijks te laten afschrijven.

Heeft u vragen over uw lidmaatschap of wilt u (of uw kinderen) lid worden, neem dan contact op met het secretariaat aan Brigitte Kortstee via  ledenadministratie@vvhoonhorst.nl.