Nieuws

Zomervoetbaldagen

17 juni 10:30  Net als voorgaande jaren worden wederom de zomervoetbaldagen in Dalfsen en Zwolle (Berkum) georganiseerd. Op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 28 augustus vinden deze dagen weer plaats op sportpark Gerner en sportpark de Vegtlust. Deelnemers kunnen zich aanmelden via: www.projectsports.nlmeer »


JO13-2 stunt door twee keer op rij kampioen te worden

12 juni 19:15  Het is nog geen half jaar geleden dat de spelers van JO13-2 (D2) hun kampioenschap hebben gevierd in de najaarscompetitie. Niemand had dan ook verwacht dat we na het promoveren naar de 4de klasse tot de laatste wedstijd van de voorjaarscompetitie nog mee zouden doen om het kampioenschap. Een mooiere laatste wedstijd kan je niet bedenken. Onze tegenstander Rohda Raalte stond bij aanvang van de wedstrijd op de eerste plaats en had aan een gelijk spel voldoende om kampioen te worden. Onze toppers stonden op de vijfde plaats en moesten winnen om kampioen te worden.meer »


VV Hoonhorst 1 25 jaar na kampioenschap in 4e klasse H weer bij elkaar

10 juni 23:30  Zaterdag 9 juni vond bij gelegenheid van het 70-jarig bestaan van VV Hoonhorst onder goede publieke belangstelling op ons sportpark bij prima weer de bijzondere ontmoeting plaats tussen de kampioenselftallen van VV Hoonhorst ‘92/’93 en VV Wijthmen ‘93/’94. Bijzonder dat het gelukt is om vrijwel het complete team van VV Hoonhorst 25 jaar na het kampioenschap van VV Hoonhorst in de 4e klasse H nog een keer bij elkaar te krijgen. Ook VV Wijthmen was met hun kampioensteam uit ‘93/’94 vrijwel compleet aanwezig.meer »


Jong wint de uitdaging van Oud

8 juni 11:00  Woensdag 6 juni j.l was het dan zo ver. Eindelijk konden de jongens van JO17-1 aan de veteranen van Hoonhorst laten zien hoe goed ze wel niet kunnen voetballen. De veteranen wilden natuurlijk het tegendeel bewijzen, maar na een gelijkopgaande strijd trok JO17-1 toch aan het langste eind.meer »


VV Hoonhorst en VV Wijthmen gaan samenwerking aan bij het vrouwenvoetbal

23 mei 21:00  VV Hoonhorst en VV Wijthmen hebben besloten om met ingang van komend seizoen (ook) een samenwerking aan te gaan bij het seniorenvoetbal voor vrouwen. De vrouwen seniorenteams zullen net als de jeugdteams gaan spelen onder de administratieve vlag van JCHW waar alle jeugdteams al onder spelen. meer »


JO19 bezig met goede serie

14 mei 19:00  De JO19 hebben afgelopen zaterdag de 3e overwinning op rij behaald. Na de knappe 2-1 overwinning tegen Bruchterveld en de ruime 4-0 tegen Berkum, werd nu OJC aan de zegekar gebonden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!