Scheidsrechter

Meijer, M.

Accommodatie

Onbekend

Hoonhorst moest starten zonder Brenden, Enrique en Gijs (allen geschorst). Mike Damman (keeper) en Joey Kroes startten in de basis en deden het beiden meer dan voortreffelijk. Hoonhorst kwam vroeg op voorsprong. In de 7e minuut ging Jasper Beltman goed door en zette de 0-1 op het scorebord. Op ongelukkige wijze kwam Bornerbroek 7 minuten later op gelijke hoogte. Er werd verdedigend niet goed ingegrepen en uiteindelijk scoorde Luuk een eigen doelpunt. Hoonhorst kon voor rust onvoldoende rust in het spel brengen om de score op te voeren. Hoonhorst was voetballend beter, kreeg minimaal 4 goede mogelijkheden, had meer balbezit maar was niet scherp genoeg. Bornebroek bleef in de omschakeling gevaarliik.

Direct na rust  maakte Sten Kleinherenbrink de 1-2. Hij onderschepte een foute terugspeelbal, omspeelde de keeper beheers en schoot strak met links binnen. Er kwam meer rust in het spel en Hoonhorst was voetballend overtuigender dan voor rust. De marge was echter gering en het bleef oppassen voor de counters van Bornebroek. Mike werd gebracht en tijdens zijn 1e actie werd hij in de 16 onderuit gehaald. De penalty werd opnieuw onberispelijk ingeschoten door Sten. In de 80e minuut maakte Sten een onvervalste hattrick en bracht de eindstand op 1-4. Door dit resultaat behaalde Hoonhorst een belangrijke zege. Een woordje van dank is op zijn plaats voor de ondersteuning van de meegereisde supporters die regen, sneeuw en wind trotseerden om het team aan te moedigen.

Volgende week staat de kraker om de koppositie in de 5e klasse tegen Ulu Spor in Hoonhorst op het programma. Ook dan kunnen de mannen van Bert uw steun uitstekend gebruiken.