Datum

17 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

JO19 speelde de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie tegen Raalte JO19 en nam gelijk een  punt mee naar huis. Na een 2-0 achterstand bij rust werd het 2-2.

De 1e helft was matig met veel lange ballen van achteruit. Dit leverde wel 2 kansen op maar er werd niet gescoord, dit deed Raalte wel  2 maal.  Ruststand  2-0.  In de rust werd aangegeven om voetballend van achteruit te gaan spelen, wat uitstekend lukte. Na een goede combinatie scoorde Nick de 2-1 en even later werkte een speler van Raalte de bal in eigen doel 2-2 .

Beide ploegen gingen nog vol voor de overwinning met daarbij de beste kansen voor JCHW.

Gescoord werd er niet meer.  Het eerste verdiende  punt , waar de leiders zeer content mee zijn.