75-jaar VVH / Reünie - VV Hoonhorst

75-jaar VVH / Reünie

Op zaterdag 13 mei 2023 wordt er in het kader van het 75-jarig bestaan van VV Hoonhorst een reünie georganiseerd in De Potstal. Vanaf 14:00 uur kunt u - onder het genot van een hapje en een drankje - samen met veel oud-leden tot ongeveer 18:00 uur terugblikken op de geschiedenis van VV Hoonhorst.   

De Potstal wordt uiteraard aangekleed met artibuten en foto's vanuit het verleden. Hierdoor worden ongetwijfeld herinneringen opgehaald omtrent:
- de diverse verbouwingen door de tijd (denk ook aan 't omkleden bij Kappers ....)
- de vele derby's die gespeeld werden
- de gele- en rode kaarten die sommige spelers verzamelden
- het dames uit het eerste damesteam die als "internationals" de boeken in gingen
  (de tijd ver vooruit...)

Daarnaast zal op enig moment het "ALL STARS"-team bekend gemaakt worden. Veel spelers hebben in Hoonhorst-1 gevoetbald en middels een poll kan er gestemd worden op genomineerde spelers per positie. Zie hiervoor het All-Star-artikel op deze website.

Adressen van oud-leden:
De reüniegroep is de laatste maanden bezig geweest om zoveel mogelijk adressen van oud-leden boven water te krijgen. Op basis daarvan worden de getraceerde oud-leden persoonlijk uitgenodigd. Omdat er ongetwijfeld oud-leden niet getraceerd zijn, kunnen alle oud-leden zich via deze link alsnog opgeven. Deze opgave bevat een vragenstructuur waarbij naast persoonlijke gegevens ook de lidmaatschap-periode opgevraagd wordt.
 
Dan alvast een tip voor na 18:00 uur:
Wilt u nog verder nababbelen onder het genot van lekker eten, reserveer dan een tafeltje bij "Thuis bij Kappers". Speciaal voor dit weekend wordt er een Jubileum-menu geserveerd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!