75-jaar VVH / All-Star team - VV Hoonhorst

75-jaar VVH / All-Star team

Gedurende de opgelopen 75-jaar hebben veel mensen voor onze vereniging gespeeld. Een groot aantal heeft het eerste elftal weten te behalen. De organisatie van dit jubileum gaat op zoek naar het "ideale" 75-jarig jubileum team.

In 75 jaar is er veel veranderd: de KNVB-klasses zijn hernoemd en speel-systemen die in de beginjaren werden gehanteerd met een rechtsbuiten, rechtsbinnen, spits etc zijn vervangen door de tegenwoordig bekende 4-4-2 of 4-3-3 systemen. Kortom: het hele aanvallende 3-2-5 is door de jaren heen omgeslagen naar een meer verdedigend spel... de bekende uitspraak van Johan Cruijff "als je op hun helft gaat voetballen, hoef je niet meer zover naar de goal" heeft niet elke trainer begrepen.

Bovenstaande maakt het proces van spelers nomineren voor een elftalpositie lastig. Uiteindelijk is besloten om per positie 3 spelers te nomineren en met jullie hulp (de buitenlijntjes) gaan we toewerken naar de "ideale-11". Elk team heeft een coach gehad en uiteraard zijn er ook drie coaches genomineerd.

Om genomineerd te worden, zijn er een paar criteria gevolgd:
- een speler moet een redelijk aantal jaren bij de VVH-senioren gespeeld hebben (dus een goede        speler die maar een of twee jaar in het eerste gespeeld heeft, is niet in de nominatie opgenomen).
- een speler moet een goede "klik" hebben gehad met vv Hoonhorst
- alle genomineerden tezamen moeten een redelijke afspiegeling van 75-jaar VV Hoonhorst vormen    (dus genomineerden komen bv. niet alleen maar uit de jaren 2010-2015)

Help mee om het ideale All-Star team te vormen door te stemmen via een enquête-structuur. Via een link op deze pagina kan de enquête benaderd worden vanaf 01.01.2023. Het team wordt uiteindelijk gepresenteerd in een 1-4-3-3 structuur.

NB.: De naan Survio komt in de link voor. Survio wordt gebruikt voor de inrichting van de enquêtes. 
Onderaan elke pagina staat eeen witte pijl naar rechts (in een blauw vlak) waardoor naar de volgende pagina gegaan kan worden. Op de laatste pagina kan de enquête afgesloten worden door op "verstuur" te klikken. Per IP-adres kan er 1x gestemd worden (dus wik-en-weeg voordat u de keuze aanklikt).

Speler.png

In 4 stappen zal het team gevormd worden:
De keuzeperiodes voor de keeper en achterhoede enerzijds, het middenveld en de voorhoede anderzijds zijn inmiddels afgelopen.

Als laatste dient de coach gekozen te worden.
01.04.2023-30.04.2023 : kies de coach : klik op deze link.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!