75-jaar VVH / Introductie - VV Hoonhorst

75-jaar VVH / Introductie

VV Hoonhorst is op 1 mei 1948 opgericht en dat betekent dat de voetbalvereniging op 1 mei 2023 alweer 75 jaar bestaat.
                                                                                                                                                                 Deze mijlpaal laat de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, sterker nog er wordt in de periode van 11 t/m 14 mei 2023 flink uitgepakt. De voorbereidingen zijn in volle gang en per programmaonderdeel zijn commissies aan de slag gegaan, zodat het Jubileumfeest een feest wordt van, voor en door de vereniging !

Het programma bevat o.a.:

• donderdag 11 mei, een sponsoravond
  • vrijdag 12 mei, een receptie en een avondactiviteit
  • zaterdag 13 mei, jeugdactiviteiten, een reünie en een feestavond
  • zondag 14 mei, een dorpsbrunch, daarna een wedstrijd van Hoonhorst-1 gevolgd door een afterparty als mooie afsluiting van het jubileumweekend

Gedurende de komende maanden wordt op deze website regelmatig informatie verstrekt m.b.t. jubileum-onderdelen.

Verkiezing “75-jarig“All Stars” team

Voor een belangrijk onderdeel van het jubileumprogramma hebben wij jouw stem hard nodig: de  verkiezing van het “75-jarig All Stars“ team. Aan de hand van stemmen wordt een legendarisch “All Stars” team gevormd, dat tijdens de reünie bekend wordt gemaakt.
Keeper.jpg
Vanaf januari kun je voor elke positie een keuze maken uit een drietal spelers die genomineerd zijn. Elke maand wordt er een linie voorgesteld, waarop je jouw stem kunt uitbrengen. Houd de komende maanden deze website, jouw brievenbus en (sociale) media in de gaten voor onze uitnodiging om je stem uit te brengen.

Voor "ALL STAR TEAM"-details zie ALL STARS