75-jaar VVH / Introductie - VV Hoonhorst

75-jaar VVH / Introductie

VV Hoonhorst is op 1 mei 1948 opgericht en dat betekent dat de voetbalvereniging op 1 mei 2023 alweer 75 jaar bestaat.
                                                                                                                                                                 Deze mijlpaal laat de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, sterker nog er wordt in de periode van 11 t/m 14 mei 2023 flink uitgepakt. De voorbereidingen zijn in volle gang en per programmaonderdeel zijn commissies aan de slag gegaan, zodat het Jubileumfeest een feest wordt van, voor en door de vereniging !

Het programma bevat o.a.:

  • 11 mei (donderdag) : een sponsoravond
  • 12 mei (vrijdag) : een receptie en een verenigingsquiz
  • 13 mei (zaterdag), jeugdactiviteiten, een reünie en een feestavond
  • 14 mei (zondag), een dorpsbrunch, daarna een wedstrijd van Hoonhorst-1 gevolgd door een afterparty als mooie afsluiting van het jubileumweekend

 

Uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd aan de sponsoren, aan de genodigden voor de receptie, aan de genodigden voor de reünie en de feestavond.

Binnenkort volgt ook het vrijwilligers-schema immers bij een jubileum van, voor en door de vereniging hoort dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Buiten de onderdelen waarvoor uitnodigen verstuurd zijn, gaan we (bestuur en jubileumcommissies) ervan uit dat zoveel mogelijk jubileum-onderdelen bezocht worden. Dus kom naar de quiz, bekijk de jeugdspelen, ga als familie of als elftal naar brunch en blijf kijken hoe Hoonhorst-1 het jubileum onvergetelijk. En sluit met elkaar het jubileum af met een gezellige after-party waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Gedurende de komende maanden wordt op deze website regelmatig informatie verstrekt m.b.t. jubileum-onderdelen.

Verkiezing “75-jarig“All Stars” team

Voor een belangrijk onderdeel van het jubileumprogramma hebben wij jouw stem hard nodig: de  verkiezing van het “75-jarig All Stars“ team. Aan de hand van stemmen wordt een legendarisch “All Stars” team gevormd, dat tijdens de reünie bekend wordt gemaakt.
Keeper.jpg

Vanaf januari kon je voor elke positie een keuze maken uit een drietal spelers die genomineerd zijn. Inmiddels zijn de spelers gekozen en is de grote vraag: wie wordt de coach van het All Stars team? Tot 30.04 kan er nog op de coach gestemd worden via deze website en de whatsapp. 

Voor "ALL STAR TEAM"-details zie ALL STARS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!