Hoonhorst geeft wedstrijd in laatste 20 minuten uit handen - VV Hoonhorst

Hoonhorst geeft wedstrijd in laatste 20 minuten uit handen

5 maart 2023 22:45


Thuis tegen Lettele leek op voorhand resultaat mogelijk. De uitwedstrijd werd onnodig met 1-0 verloren, dus alle kansen om dit op De Potkamp recht te zetten. Hoonhorst moest het doen zonder een drietal vaste krachten en coach Patrick Wijsman die door familieomstandigheden niet aanwezig kon zijn. Assistent Christiaan Klein Meulman nam met ondersteuning van clubman Jan van der kamp de coaching op zich.

De eerste helft was Lettele de licht bovenliggende partij, waarbij er niet veel echte kansen waren voor de beide doelen. Toen in de 30e minuut toch een voorzet van links niet goed ingeschat werd door een Hoonhorster verdediger, kwam de achterstand onnodig voor Hoonhorst. De tweede helft nam Hoonhorst goed initiatief en was gedurende 25 minuten de bovenliggende partij. Vrije verdediger Dion Diepman zette een aanval op en ronde deze met een punter vanaf de zestienmeterlijn af (1-1). Direct daarna had Sten Klein Herenbrink de 2-1 op de schoen, zijn goede inzet werd ternauwernood tot hoekschop verwerkt. Een volgende inzet van Joey Kroes ging over het doel, waarna Lettele zich herpakte. Door zwak verdedigen en amper kansen meer creëren  liep Lettele onnodig uit naar 1-5. Zelfs een kans voor bijna open doel was in de slotfase niet besteed aan spits Jules Diepman. Eindstand 1-5. Volgende week herpakken om de rechtstreekse degradatieplek te ontlopen.

Pupillen van de week waren vandaag Lenn Peek en Daan Eilert. Lenn en Daan voetballen beide in JO10-1 en hebben zaterdag gelijkgespeeld tegen Berkum. De favoriete clubs van Lenn zijn Ajax en Paris Saint Germain. Daan is voor PSV en Barcelona. Lenn vindt vandaag Mike Damman de beste speler, ondanks dat hij 5x moest vissen. Daan vindt zijn neef Roy Diepman de beste speler en vond het jammer dat hij door een blessure niet mee kon doen. De jongens vonden het heel leuk om pupil van de week te zijn en hopen over 10 jaar ook in Hoonhorst 1 te spelen.

Opstelling Hoonhorst: Mike Damman, Sander van der Berg, Dion Diepman, Wouter van der Kamp, Silvan Smook (46. Tom Dijkslag), Youri van Mourik (60. Ties Fakkert), Sten Klein Herenbrink, Ivor Smook Joey Kroes (80. Borit Zwerink), Tim van ’t Oever (46. Kristan Mulder).

daan_en_lenn.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!