JO19-1 pakt eerste punten aan de hand van Wouter!

28 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

JO19 moest aantreden tegen JCLE in Slagharen en pakte de eerste 3 punten. Jo19 heeft nu ook een 2e leider  Wouter van der Kamp, die zich spontaan aanmeldde. Top. Met maar 11 spelers en dus wel 2 leiders werd er vanaf het begin goed georganiseerd en gecontreerd gespeeld.

In de eerste 10 minuten al 2 kansen voor Ferron en Thomas, maar net niet scherp genoeg om te scoren. JCHW  bleef de bovenliggende partij en in de 15e minuut  na een mooie pass van Milan schoot Stan Noordman net naast. Na een half uur werd Stan Noordman onderuit gehaald in de zestien maar de scheidsrechter zag daar geen strafschop in. Net voor rust wederom een goede kans na een voorzet van Luca, schoot Nick net naast. In de rust werd aangegeven zo doorgaan, verdediging staat goed dan moet ie een keer vallen. Na een kwartier in de 2e helft weer een mooie aanval met een voorzet van Stan v. Straaten die Nick nu wel tussen de palen schoot 0-1. Vijf minuten later een prachtig afstandschot van Stan N. die de keeper net via de lat overtikte. 10 minuten voor tijd een vrije trap net buiten de 16 voor JCLE die Maarten  goed uit de hoek hield. Gelijk hierna maakte de keeper van JCLE een inschattingsfout en legde de bal precies bij Bas in de voeten, die beheerst de 0-2 scoorde.

JCLE ging 1 op 1 spelen maar kreeg gelijk de knip op de neus, na een mooie pass van Ferron scoorde Nick de 0-3 en de punten waren binnen. Sjapo voor de boys met 11 man sterk gespeeld en dat geeft vertrouwen voor volgende week thuis tegen Bruchterveld 12.30 uur in Wijthmen.