Datum

4 november 2017 12:30

Accommodatie

Onbekend

Na de eerste punten van vorige week leek moest JO19 aantreden tegen Bruchterveld  en leken opnieuw 3 punten te pakken na een vroege 2-0 voorsprong. Echter na 90 minuten stonden we met lege handen.  Bruchterveld was gedurende de gehele wedstrijd een iets beter spelende ploeg.  Onze jongens waren wel heel efficient, 2 goede aanvallen leverden 2 mooie doelpunten op. Na 10 min. Een snelle pas van Ferron op Nick die beheerst afronde. 5 min. Later een mooie aanval die Stan N. achter de verdediging langs gaf en Thomas de bal in het net werkte 2-0.       Voor rust maakte Bruchterveld nog de aansluitingstreffer.  Na rust eenzelfde spelbeeld. Bruchterveld bleef aanvallen en wij konden niet veel meer dan tegenhouden. Na een uur werd de 2-2 gescoord en 5 minuten voor tijd liep een middenvelden door de verdediging en maakte beheerst de 2-3.

Daarna werd er niet meer gescoord. Jammer as zaterdag weer een thuiswedstrijd  12.30 uur komt Gramsbergen op bezoek .